Gestart!

08-09-2016
Begin vorige week hebben we na een lange vakantie eindelijk (bijna) iedereen weer mogen verwelkomen op onze school. We zijn allemaal weer fris aan de start ver-schenen en klaar om er weer een super jaar van te gaan maken!

Op de kalender staan de eerste activiteiten al in deze maand gepland. Zo hebben we bijvoorbeeld de infoavond voor alle groepen op maandagavond 19 september ingeroosterd.

Ook dit jaar proberen we u weer op een goede manier van alle informatie te voorzien middels nieuwsbrieven, mails, informatieavond, website, Facebook etc. Andersom willen we u ook vragen openheid te betrachten en op tijd bij ons binnen te stappen als er iets speelt. Bespreken aan het hek is prima, maar pas als wij het van u horen, kunnen we ook stappen ondernemen om zaken te veranderen en verbeteren.

Schooljaar met veel nieuwe investeringen

De school maar ook de stichting OPOHvT waar wij onder vallen staat niet stil. Bovenschools staan er voor komend schooljaar een aantal investeringen op de rol. Zo worden alle lokalen op de meeste openbare basisscholen in de Hof van Twente dit en volgend schooljaar uitgerust met grote touchscreen tv’s, ter vervanging van de huidige digitale schoolborden met beamers.

Daarnaast wordt er geļnvesteerd in een nieuwe lay-out voor alle schoolwebsites binnen de stichting. Dat werd eerlijk gezegd ook wel een beetje tijd...

Adresgegevens

obs Brookschole

Larenseweg 44
7475 PW Markelo

T 0547-362723
E info@brookschole.nl