Kerstviering

23-12-2016
Ook dit jaar hebben we weer ontzettend genoten van het Kerstfeest!
De kinderen en ouders werden op de parkeerplaats van school als welkom toegezongen door het team met het lied ''Vrolijk Kerstfeest''.
Vervolgens mocht iedereen het schoolplein betreden. Daar werd het Kerstverhaal uitgespeeld door juf Hanny en de bovenbouw. Niet alleen het plein werd als decor gebruikt. Op het veld achter school was namelijk de Kerststal opgebouwd. Zo trokken we rond de school van Nazareth naar Bethlehem. Het pad dat we liepen was verlicht door potjes die door de kinderen waren gemaakt. Erg geslaagd en heel mooi verteld door de kinderen en juf Hanny. We hadden zelfs onze eigen kerstbaby!
Na het verhaal konden de ouders op het plein rond de vuurkorf staan en wat warms drinken, terwijl de kinderen de school in gingen. Daar stond namelijk het Kerstdiner klaar in de zaal. Net als vorig jaar hebben we er weer met alle kinderen en leerkrachten gegeten. We begonnen met bietensoep die gemaakt was van bieten uit onze eigen schooltuin! De avond werd afgesloten met het lied ''Jingle Bells''.
We willen alle ouders, leerkrachten en kinderen bedanken voor dit fantastische feest!
De foto's zijn te vinden in het fotoalbum.


 
Adresgegevens

obs Brookschole

Larenseweg 44
7475 PW Markelo

T 0547-362723
E info@brookschole.nl